Over ons


FP-Ruys brengt FP Sign in Nederland op de markt. Het product is ontwikkeld door het Duitse bedrijf Mentana-Claimsoft GmbH. Beide bedrijven zijn onderdeel van Francotyp-Postalia Holding AG. Het internationaal actieve, beursgenoteerde FP-concern met hoofdkantoor in Berlijn, is expert op het gebied van veilige mail-business- en veilige, digitale communicatieprocessen. Op grond van onze meer dan 95-jarige ervaring, beschikt FP over unieke kennis. Wat frankeersystemen betreft is FP wereldwijd één van de belangrijkste spelers.


FP Sign is in Duitsland ontwikkeld en gebruikt door BSI-gecertificeerde rekencentra in Duitsland. De veiligheidseigenschappen en de hoge schaalbaarheid zorgen ervoor dat FP Sign een innovatieve oplossing is voor digitaal ondertekenen. Om die reden is aan FP Sign de IT-innovatieprijs uitgereikt in de categorie Cloud Computing en behoort het daardoor tot de Best of 2017. FP Sign is gecertificeerd aanbieder van de gekwalificeerde vertrouwensdienst "Notificatie elektronisch inschrijven" conform de Europese signeerverordening eIDAS.

Exploitant en fabrikant van FP Sign is Mentana-Claimsoft GmbH, het product wordt gedistribueerd door FP-Ruys die beide dochterondernemingen zijn van Francotyp-Postalia Holding AG.


Downloads

badges_fp_sign.jpg